Nieuws

(HER)ONTDEK DE BINNENSTAD

23 februari 2022

De binnenstad van Doetinchem is dé plek in de regio om elkaar te ontmoeten. Het hele jaar door is van alles te zien, te doen, te genieten en te beleven. Laat je inspireren door deze 'ontmoetingsplekken' die je verwijzen naar alle populaire plekken en verborgen parels in ons centrum. Bewoners leren hun stad (opnieuw) kennen en bezoekers vinden hier alle highlights van de Doetinchemse binnenstad. Je reis door Lekker. Doetinchem begint hier! 

Op tien locaties in het centrum vind je vanaf 24 februari jl. zogenoemde 'ontmoetingsplekken'. Meeting points zoals je die op een vliegveld en festival vindt, een locatie waar je elkaar kan ontmoeten om je reis gezamenlijk te vervolgen. Vanuit deze startpunten in de binnenstad kan jij je reis door Lekker. Doetinchem beginnen. We laten bewoners en bezoekers ervaren dat de binnenstad meer biedt dan winkelen, maar vooral een ontmoetingsplek is waar altijd iets te beleven valt. 

Via de QR-codes bij de ontmoetingsplekken leer je de binnenstad (her)ontdekken. We nemen je mee naar historische bezienswaardigheden, authentieke boutiques en hotspots van onze lokale ondernemers. Voor iedereen hebben we plekken om elkaar te ontmoeten. Scan dus de QR-codes en (her)ontdek dat Doetinchem niet voor niets de ontmoetingsplek van de Achterhoek is!