Ontmoetingsplek

Grutstraat & Omdraai

De binnenstad van Doetinchem is dé plek in de regio om elkaar te ontmoeten. Bewoners leren hun stad (opnieuw) kennen en bezoekers vinden hier alle highlights van de Doetinchemse binnenstad. Je reis door Lekker. Doetinchem begint hier! 

Doetinchem mag gerust culinaire hoofdstad van de Achterhoek genoemd worden. In de sfeervolle Grutstraat rijgen de restaurants en eethuisjes zich aaneen. Van de nieuwste hotspots als Van Ouds en Lola tot aan de oudste bruine kroeg van Doetinchem Café Merleyn

Op culinair gebied kun je zelfs een wereldreis maken in dé horecastraat van de regio: Indiaans bij The King of India, Japanse sushi bij NORI, Latijns-Amerikaanse gerechten bij Macamba Foodbar, Spaanse tapas bij La Cubanita of een Italiaanse pizza bij Pibia. Liever wat kleinschaliger dineren? Stap eens binnen de Bistro De Cactus, Bar & Bistro Jules, Restaurant De Zaak of Entree 1863.

Ook voor een borrel of drankje op het terras zit je in de Grustraat en de Omdraai goed: De Kompaan heeft zijn eigen tapwand en zo'n 90 (speciaal) bieren, op het Joop Sarsplein bij Grandcafé Hendrixen zit je écht Achterhoeks, bij Paddy's kruip je lekker knus bij de open haard en bij Van Mien eet je lekker lokaal. 

De avond sluit je af bij een van de vele toffe (feest)café's en bars in de Grutstraat zoals Feestcafé Bubbels, Moscow, Club 22-24 of Seqouia Dancing.

Concept store Mooi Ben jij! is de enige winkel tussen al het horecageweld in deze zone. Maar zelfs deze prachtige lifestyle winkel heeft een horeca-link: In de winkel (maar ook via een eigen entree) loop je zo bij Sir James naar binnen.

Nog meer ontdekken? Check hieronder alle horecagelegenheden in de Grutstraat & Omdraai.

Horeca en Winkels

Kerstmarkt bij Van Mien
17 dec 2023
Bekijken  
Brothers Café
Bekijken  
Nori Sushi en Sashimi
Bekijken  
MACAMBA Latin American Foodbar (Makamba) Doetinchem
Bekijken  
Feestcafé Bubbels
Bekijken  
Eetwinkel Van Mien
Bekijken  
Bistro De Cactus
Bekijken  
King of India Doetinchem
Bekijken  
Paddy's Food & Drinks
Bekijken  
Mooi ben jij! Lifestyle Fashion
Bekijken  
Restaurant De Zaak
Bekijken  
Entree 1863
Bekijken  
Grand-cafe Hendrixen
Bekijken  
DTC Lounge Eten & Shisha
Bekijken  
Lola Doetinchem
Bekijken  
La Cubanita Doetinchem
Bekijken  
De Kompaan
Bekijken  
Bar Moscow
Bekijken  
Eetcafé Georgio Doetinchem
Bekijken  
Gringo's Doetinchem
Bekijken  
Sequoia Bar & Dancing
Bekijken  
Pizzeria Pibia
Bekijken  
22-24 Club & Event
Bekijken  
Café Merleyn Doetinchem B.V.
Bekijken