Patrick Berendsen ontvangt de Centrum Promotieprijs

21 januari 2016

De jury heeft dit jaar voor de binnenstad van Doetinchem Patrick Berendsen als grote aanjager van het jaarlijkse Stadsfeest in Doetinchem uitgeroepen tot winnaar van de Centrum Promotie Prijs.

Patrick Berendsen ontvangt de Centrum Promotieprijs Doetinchem 2015

De jury heeft dit jaar voor de binnenstad van Doetinchem Patrick Berendsen als grote aanjager van het jaarlijkse Stadsfeest in Doetinchem uitgeroepen tot winnaar van de Centrum Promotie Prijs.

 

Basis voor het winnen van de promotieprijs is het feit dat Patrick Berendsen al in lengte van 19 jaren mede de organisatie verzorgd van het jaarlijkse Stadsfeest in de binnenstad van Doetinchem.

Jaarlijks bezoeken duizenden mensen het Stadsfeest in de binnenstad, waarbij de regie tijdens het Stadsfeest in handen is van Patrick en als eindverantwoordelijke zorg heeft gedragen voor een goed en veilig verloop van dit grote evenement.

 

Daarnaast helpt Patrick jaarlijks diverse evenementenorganisaties in de binnenstad van Doetinchem w.o. het carnaval, PlayFountain en de ijsbaan en is hiermee een belangrijke vrijwilliger die veel waardering verdient voor al zijn inzet en expertise die nodig zijn om het huidige aanbond van evenementen in stand te houden.

 

Mede door zijn inzet draagt Patrick bij aan de beleving in de binnenstad van Doetinchem, welke door de bezoekers enorm op prijs wordt gesteld en die zorg draagt dat er altijd iets te doen is in de binnenstad van Doetinchem. Een belangrijke marketing tool in een veranderend economisch klimaat, waarbij het steeds belangrijker wordt de bezoekers vanuit het bezoekmotief naar de binnenstad van Doetinchem te trekken.

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl