Theaterseizoen 2017/2018 van start!

28 augustus 2017

Met de zomervakantie achter de rug start in september het nieuwe theaterseizoen. Iedereen die van theater en muziek houdt, kan in Doetinchem zijn hart ophalen! Verheug jij je op cabaret, of houd je meer van dans, musical of toneel? Geen enkel probleem, voor jong en oud is het aanbod grandioos!

Schouwburg Amphion

Het Beste Theater van 2016 trapt af met een Vriendenavond op 18 september. Vrienden van Amphion krijgen een preview op het nieuwe seizoen dat boordevol staat met grote namen! Ook voor niet-vrienden is de avond toegankelijk. Op 29 september kun je op 'blind date' gaan: in alle theaters in Oost-Gelderland worden verrassende theatervoorstellingen voorgeschoteld!

Bekijk hier het hele programma van Schouwburg Amphion

De Gruitpoort

Bij De Gruitpoort start de maand september met een Open Lessenweek. Van maandag 4 t/m vrijdag 8 september maak je gratis kennis met het lesaanbod. De eerste speelfilm Pop Aye bezoek je al op 28 augustus en de eerste toneelvoorstelling 'Echt' is op 17 september te zien.

Bekijk hier het film- en theateraanbod van De Gruitpoort

Het Nieuwe Dijkhuis

Het Nieuwe Dijkhuis opent haar deuren op 29 september met muzikaal zigeunerspektakel The Rosenbarg Trio. Tot en met april staat de karakteristieke kapel aan de Burgemeester van Nispenstraat weer bol van de activiteiten!

Bekijk hier de agenda van Het Nieuwe Dijkhuis

 

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl