JacHensen verkozen tot Beste Winkelketen

25 september 2017

Voor de tweede keer op rij is Jac Hensen verkozen tot Beste Winkelketen van Nederland in de categorie herenmode.

“Jac Hensen: Beste winkelketen 2017 – 2018”

ABN AMRO Beste Retailketen of the Year 2017-2018

De categoriewinnaars van de publieksprijzen “ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland” zijn bekend.  In de afgelopen maanden zijn ruim 450 retailers door meer dan 260.000 consumenten beoordeeld. Voor de tweede keer op rij is Jac Hensen verkozen tot Beste Winkelketen van Nederland in de categorie herenmode.

Dit jaar zijn alle winkelketens op maar liefst 10 verschillende aspecten beoordeeld, waaronder op prijs, acties, deskundigheid, service, klantvriendelijkheid en winkeluitstraling. Zowel bij de winkelketens als de webshops hechten de consumenten veel waarde aan het prijsaspect. Prijs is duidelijk een belangrijker aspect om bij een webshop te kopen, terwijl bij fysieke winkels er eerder wordt gekocht vanwege de deskundigheid en klantvriendelijkheid.

Tijdens de uitreiking die op 14 september plaatsvond, nam Jac Hensen de strijd op tegen onder andere C&A, Jack & Jones, Only for Men, Jeans Centre , We Fashion en Shoeby. Jac Hensen heeft de allerhoogste scores behaald op de “service-gerelateerde” aspecten en de samenstelling van het assortiment. Op het gebied van deskundigheid wordt de hoogste score behaald van een 8.53. Daarbij heeft Jac Hensen het hoogst aantal stemmen weten te behalen van alle deelnemers binnen de categorie herenmode.

40 jaar Jac Hensen

Jac Hensen is opgericht in 1977 met één vestiging aan de Langestraat in Amersfoort van 90m2 winkeloppervlakte. Sindsdien is mannenmodemerk Jac Hensen uitgegroeid tot een keten van 12 fysieke winkels in Nederland en een webshop.

Na de uitreiking van deze categorieprijzen kunnen consumenten opnieuw hun stem uitbrengen en tijdens de het “Retailer of the Year” gala, dat op donderdag 26 oktober plaatsvindt, worden de overall prijzen uitgereikt.

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl