Februari: lekker nieuwe dingen ontdekken!

07 februari 2018

Lekker nieuwe dingen ontdekken! Een begin van een nieuw jaar: tijd om nieuwe inspiratie op te doen in de winkels, cultuurorganisaties en horecagelegenheden. Onderdeel van deze Lekker. Doetinchem themamaand is een tweedaags Ontdek-Event op zaterdag 24 en koopzondag 25 februari.

Er zijn nieuwe collecties in de winkels en andere producten op de schappen. Maar ook nieuwe gerechten op de menukaart en weer een verrassend programma in het theater, museum of de bioscoop!

 

Nieuwigheden en trends krijgen een podium op zaterdag 24 en koopzondag 25 februari

Op zaterdag 24 en koopzondag 25 februari krijgen nieuwigheden en trends een podium in de binnenstad voor de winkellocaties. Op diverse plekken zijn demonstraties te bezichtigen. Bezoekers van de binnenstad krijgen bij een aantal winkels de gelegenheid om producten gratis uit te proberen, meer achtergrondinformatie te ontvangen en de toepassingsmogelijkheden te ervaren. Tijdens de ontdekkingstocht door de stad kunnen ook smakelijke hapjes geproefd worden, bereid door de Doetinchemse Horeca.

Bekijk hier alle deelnemende winkellocaties (meer dan 70!)

LKKR Doetinchem - Poster Februari Lekker nieuwe dingen ontdekken!

 

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl