Gratis Hop-on Hop-off Shuttle in centrum Doetinchem!

23 juli 2018

Vanaf zaterdag 14 juli rijdt een elektrische Hop-on Hop-off Shuttle een ronde langs parkeerplaatsen naar het centrum van Doetinchem en weer terug. Bezoekers van de stad kunnen gratis gebruik maken van de ‘LKKR Hop-on Hop-off Shuttle’ en zo makkelijk in de binnenstad komen.

Route
De elektrische Hop-on Hop-off Shuttle rijdt rondom en door het centrum van Doetinchem. Bezoekers kunnen er gebruik van maken op dinsdag tussen 10.00 en 14.00 uur, woensdag van 13.00 tot 17.00 uur, vrijdag van 13.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Ook op koopzondagen wordt de ‘LKKR Shuttle’ ingezet tussen 13.00 en 17.00 uur. De ‘LKKR Shuttle’ kan 16 personen vervoeren. In de Hop-on Hop-off Shuttle is ruimte om een rollator en boodschappen mee te nemen.

De route gaat vanaf de Varkensweide (halte) over de fietsbrug naar het Simonsplein (halte), Hamburgerstraat (halte Hamburgerpoort bij C&A), IJsselkade, Missetstraat (halte Oude Ijssel-strand nabij Friûl), Stationsstraat (halte OV & Speelgoedmuseum en halte Station), Terborgseweg (halte Wei van Ome Karel) en dan de Hamburgerstraat weer in. Op de haltelocaties komen tijdelijke halteborden te staan.

Gastvrije stad
Doetinchem is een gastvrije stad en wil het voor iedereen makkelijk maken om de binnenstad te bereiken. Door de ‘LKKR Hop-on Hop-off Shuttle’ is het eenvoudig om een bezoekje aan de binnenstad te combineren met even uitrusten aan de Oude IJssel of bijvoorbeeld een bezoekje aan het OV-museum.

Een overzicht van de route en het rijschema vindt u hieronder en is in zakformaat verkrijgbaar in de ‘LKKR Shuttle’, bij diverse winkel- en horecalocaties langs de rijroute.

Download hier het rijschema

LKKR Hop-on Hop-off Shuttle 1 Foto Lekker. Doetinchem

Route LKKR Shuttle Jpeg

 

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl