LKKR wild proeven in november

01 november 2018

Lekker wild proeven in Doetinchem Doetinchem staat in de maand november in het teken van lekker wild proeven. In dit seizoen van vallende herfstbladeren en stormachtige dagen is het dé tijd voor culinair genieten van wild. Diverse Doetinchemse restaurants hebben smakelijke en bijzondere wildgerechten op het menu staan.

Wild proeven in de winkelstraten
Onderdeel van deze Lekker. Doetinchem themamaand is een ‘Let’s go Wild actie’ waarbij bezoekers van de binnenstad in de winkelstraten smakelijke wildhapjes kunnen proeven van negen Doetinchemse restaurants.

Ontdek het geheim van Doetinchemse chef-koks
De horeca in Doetinchem, sinds jaren een van de sterkste en meest toonaangevende in de regio, gaat nog een stap verder als het gaat om gastvrijheid en het delen van kennis en culinaire passie; een aantal Doetinchemse chef-koks laten liefhebbers van wild via video’s letterlijk een kijkje in hun keuken nemen en ontdekken wat hun geheim is hoe je de meest smakelijke wildgerechten bereidt.

Nieuwsgierig naar de tips en geheimen van de Doetinchemse chef-koks?
Bekijk snel de video's:

Het geheim van Mood's en Gringo's

HET GEHEIM VAN RESTAURANT DE ZAAK EN LEV FOODBAR

 

HET GEHEIM VAN BAR BISTRO SIR JAMES EN ’T ZUSJE

Zien, proeven en beleven in het centrum van Doetinchem

Op enkele dagen in november worden bezoekers van de binnenstad in de winkelstraten verrast met lekkere wildhapjes en ontvangen een Let’s Go Wild voucher voor een gewild extraatje bij deelnemende restaurants in het centrum van Doetinchem. De video’s worden in de tweede week van november gepubliceerd op de social media en website van Lekker. Doetinchem.

 

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl