Ontdek het geheim van 't Zusje

01 november 2018

Ontdek het geheim en favoriete recept van chef-kok Andrei Bojscu

Andrei zijn favoriete wildgerecht is: 
Koud gemarineerde hertenspies. 

Wat is jouw geheime tip voor de bereiding?
Andrei: “Ik maak een marinade op basis van olie marinade met koriander, oregano, ui, knoflook en soja, laat de hertenbiefstuk 24 uur marineren en max 2 min bakken voor medium rood” 

Wil jij het favoriete recept van Andrei eens uitproberen?

Kom het proeven bij ‘t Zusje. En kun jij er geen genoeg van krijgen? Voor de liefhebbers vertelt Andrei ook hoe je het zelf kunt maken:  

Recept voor gemarineerde hertenspies

Ingredienten: 
- 80 gram herten biefstuk per spies

- Olijf olie, koriander,  oregano, knoflook, fijn gehakte ui en zoete soja saus

Bereidingswijze
Neem 80 gram hertenbiefstuk per spies,
(niet al te grote stukken aan spies, 2 spiesjes per persoon.

Maak marinade en laat het 24 uur in marinade staan in koeling.
Bak het max 2min.
1 minuut aan beide zijden

Dit gerecht smaakt heerlijk met de volgende bijgerechten:  Aardappel gratin, beetgare spruitjes en rode kool.

De wijntip van Andrei bij dit gerecht
Onze Malbec; kruidig, doch soepel en smaak van kersen en roodfruit

EET SMAKELIJK EN GRAAG TOT ZIENS IN DOETINCHEM BIJ ‘T ZUSJE!

Contact

p/a Simonsplein 15 | Postbus 12 | 7000 AA Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl