Ontdek het geheim van Mood's

01 november 2018

Ontdek het geheim en favoriete recept van chef-kok Thomas

Thomas zijn favoriete wildgerecht is: 
Wildzwijn | gekarameliseerde spruiten | gekonfijte aardappel | Pompoen | rode port jus

Wat is jouw geheime tip voor de bereiding?
Thomas: “Zorg dat het gerecht in balans is met de smaak van het wild, wat sterker is.” 

Wil jij het favoriete recept van Thomas eens uitproberen?

Kom het proeven bij Mood’s. En kun jij er geen genoeg van krijgen? Voor de liefhebbers vertelt Thomas ook hoe je het zelf kunt maken:  

Recept voor 4 personen:

-4x zwijn kotelet                     -400 gram spruiten

-4x zwijn haasje                     -300 gram rosenval aardappel

-1x fles pompoen                   -2dl rode port

-50 gram suiker                     -olie en roomboter

Bereidingswijze
-Braadt het vlees aan – jus apart houden – spruiten afkoken – aardappels opzetten in olie – pompoen koken en door een zeef halen – jus opzetten, port toevoegen en inkoken – afgekookte spruiten bakken en roomboter toevoegen – vlees 6 minuten in de oven op 180 graden – ten slotte garneren.

Als bijgerecht adviseert Thomas hierbij 2 opties: -stoofpeertjes met likeur 43 of rode kool met witte chocolade krullen.

De wijntip van Thomas bij dit gerecht
Passimento

EET SMAKELIJK EN GRAAG TOT ZIENS IN DOETINCHEM BIJ MOOD’S!

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl