Centrum Promotie Prijs 2019

16 januari 2020

De jury heeft dit jaar voor de binnenstad van Doetinchem, Jos Tiemessen activiteiten manager van het Binnenstadbedrijf Doetinchem, uitgeroepen tot winnaar van de Centrum Promotie Prijs.

Basis voor het winnen van de promotieprijs is het feit, dat Jos Tiemessen met zijn enorme inzet, gedrevenheid maar ook als initiatiefnemer en verbinder de binnenstad van Doetinchem de afgelopen 11 jaar op de kaart heeft gezet voor het winkelend publiek.
Mede door zijn inzet draagt Jos Tiemessen bij aan de beleving in de binnenstad van Doetinchem, welke door de bezoekers enorm op prijs wordt gesteld en die zorg draagt dat er altijd iets te doen is in de binnenstad van Doetinchem. Hierbij valt te denken aan de vele activiteiten die plaatsvinden gedurende het jaar zoals bv koopzondagen, Koningsnacht- en dag, Bevrijdingsfestival, Playfountain, Intocht Sinterklaas en de BAX-ijsbaan. Daarnaast ondersteunt hij ook diverse organisaties.
Dit is een belangrijke marketing tool in een veranderend economisch klimaat, waarbij het steeds belangrijker wordt de bezoekers vanuit het bezoekmotief naar de binnenstad van Doetinchem te trekken.
Ook heeft Jos Tiemessen zich de afgelopen jaren ingezet om de stad veiliger en duurzamer te maken door in diverse stichtingen zitting te nemen. 
Jos Tiemessen heeft de laatste jaren in zijn functie als centrummanager, het voortouw genomen in het veranderingsproces van de binnenstad. Waarbij naast de ondernemers ook het vastgoed en de gemeente een belangrijke rol spelen om gezamenlijk tot een toekomst bestendige binnenstad te komen. Met uiteindelijk resultaat de totstandkoming van het Binnenstadbedrijf Doetinchem.

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl