Heerlijk dagje ontspannen dankzij de LEKKER.Doetinchem wensboom

04 februari 2020

Jeanette van der Maas ziet de wens voor haar dochter in vervulling gaan dankzij Lekker. Doetinchem Wensboom.

In samenwerking met Rabobank Graafschap hebben we nóg een wens uit de Lekker. Doetinchem wensboom in vervulling mogen laten gaan. Namelijk die van Jeanette van der Maas. Zij wenste voor haar dochter Mylaine 'een dagje Lekker. ontspannen in de sauna'. Gisteren ontving Mylaine haar dagje ontspanning bij Palestra Beauty & Wellness symbolisch uit handen van Moniek van Dillen.

Afgelopen kerstperiode stond er een Lekker. Doetinchem Wensboom op het Simonsplein, waarbij bezoekers een wens voor een ander in de kerstboom konden plaatsen. Rabobank Graafschap wilde graag een bijdrage leveren en hebbne twee wensen in vervulling laten gaan.


Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl