Kooplokaaldoetinchem.nl online!

20 maart 2020

Koop Lokaal Doetinchem is live! Een gratis online platform waarop Doetinchemse ondernemers hun aanbod kunnen verkopen.

Het Binnenstadbedrijf Doetinchem schiet in samenwerking met VoorMeerWaarde BV (Met Gezond Boerenverstand) onze binnenstadondernemers te hulp en heeft het platform kooplokaaldoetinchem.nl ontwikkeld. Dit gratis platform biedt modewinkels, horecagelegenheden en Koop lokaal Doetinchem de mogelijkheid om zich aan te sluiten en via dit gezamenlijk platform hun producten te verkopen. 

Gratis platform

Iedere ondernemer uit gemeente Doetinchem kan zich aanmelden op dit platform. Men kan zelf bepalen wat zij willen aanbieden, of zij willen verzenden en hoe zij de bezorging regelen. Ondernemers kunnen onbeperkt producten plaatsen. Deelname is voor alle ondernemers helemaal gratis, er geldt geen inschrijfgeld en er wordt ook geen bijdrage gevraagd bij verkopen. Alle kosten worden gedragen door de initiatiefnemers, sponsoren en donateurs.

Steun vanwege coronacrisis

 Onze (binnenstad)ondernemers worden hard getroffen door het coronavirus. Lege winkelstraten, horecagelegenheden zijn gesloten en er heerst onzekerheid over de toekomst. De overheid neemt snelle en belangrijke stappen om de schade en gevolgen voor iedereen zoveel mogelijk te beperken. Om de getroffen ondernemers te hulp te schieten heeft het Binnenstadbedrijf Doetinchem in samenwerking met VoorMeerWaarde BV (Met Gezond Boerenverstand) het gratis platform gelanceerd. Hiermee hopen zij een steentje bij te dragen om de (binnenstad)ondernemers van Doetinchem wat meer lucht te geven in deze zware tijden.

Deelnemers

Banketbakkerij Jolink, Claus Sport en Schoenmode Jeannette hebben hun producten inmiddels aangeboden via de website. Ook horecagelegenheden Stadscafe Simons, Lunchroom Met Liefde en IJssalon Friûl participeren aan het platform en de producten van hun (aangepaste) menukaarten kunnen besteld (en bezorgd) worden.

Oproep aan inwoners van Doetinchem (en omstreken)

En dan is het aan u, inwoners van Doetinchem. Zonder bestellingen, geen toekomst. Helpt u ook de binnenstad te helpen? Koop dan via kooplokaaldoetinchem.nl en draag bij aan de toekomst van de Doetinchemse binnenstad. Elke besteding is welkom en zelfs noodzakelijk! 

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl