Social serie: Even voorstellen.... Horecatoppers en retailkanjers

02 april 2020

In onze social serie ‘Even voorstellen… Horecatoppers en retailkanjers’ geeft Lekker. Doetinchem ondernemers uit de binnenstad extra aandacht, bekendheid én een gezicht in deze roerige tijden. Wij vertellen hun verhaal en zorgen daarnaast dat we de boodschap KOOP LOKAAL extra kracht bijzetten.

In deze nieuwe serie gaan wij ‘in gesprek’ met #lkkrdoetinchem ondernemers over hun onderneming tijdens de coronacrisis. Robby Welling en Elise Welling - van der Eerden van Stadscafé Simons trappen af:

𝔼𝕧𝕖𝕟 𝕧𝕠𝕠𝕣𝕤𝕥𝕖𝕝𝕝𝕖𝕟…. ℍ𝕠𝕣𝕖𝕔𝕒𝕥𝕠𝕡𝕡𝕖𝕣𝕤!

👨‍🦰: Robby & Elise Welling

🍴: Stadscafé Simons

🌐: http://www.stadscafesimons.nl/

❓ ℍ𝕠𝕖 𝕣𝕦𝕟𝕟𝕖𝕟 𝕛𝕦𝕝𝕝𝕚𝕖 𝕛𝕖 𝕠𝕟𝕕𝕖𝕣𝕟𝕖𝕞𝕚𝕟𝕘 𝕚𝕟 𝕕𝕖𝕫𝕖 𝕔𝕠𝕣𝕠𝕟𝕒𝕔𝕣𝕚𝕤𝕚𝕤?

We proberen positief te blijven en ruimte te maken voor creativiteit. Allereerst zijn we begonnen met klussen en een grote schoonmaak. Vervolgens zijn we cadeaubonnen met korting gaan verkopen via onze webshop. Omdat we merkten dat veel mensen ons een hart onder de riem wilden steken, hebben we dit uitgebreid naar de verkoop van loten voor een eigen loterij. Vanaf dit weekend gaan we weer beginnen met de bezorging van gerechten, zoals onze bekende Meter Lekker Eten. Maar het is vooral ook afwachten, optimistisch blijven, personeel blijven betrekken en ons voorbereiden op een (hopelijk) drukke zomer!

❓ℍ𝕠𝕖 𝕡𝕣𝕠𝕓𝕖𝕣𝕖𝕟 𝕛𝕦𝕝𝕝𝕚𝕖 𝕕𝕖 𝕔𝕣𝕚𝕤𝕚𝕤 𝕙𝕖𝕥 𝕙𝕠𝕠𝕗𝕕 𝕥𝕖 𝕓𝕚𝕖𝕕𝕖𝕟?

We proberen, hoe vervelend het allemaal ook is, er toch wat positiefs uit te halen. Er is meer tijd en ruimte voor creativiteit. En we merken dat er veel mensen zijn die ons willen steunen. Dit is superfijn om te zien en dat draagt zeker bij aan ons optimisme! We merken hoeveel mensen met ons meeleven en dat doet ons erg goed. Samen staan we sterk!

❓ ℍ𝕠𝕖 𝕫𝕚𝕖𝕥 𝕛𝕦𝕝𝕝𝕚𝕖 𝕕𝕒𝕘 𝕖𝕣𝕦𝕚𝕥 𝕤𝕚𝕟𝕕𝕤 𝕕𝕖 (𝕝𝕒𝕒𝕥𝕤𝕥𝕖) 𝕞𝕒𝕒𝕥𝕣𝕖𝕘𝕖𝕝𝕖𝕟 𝕧𝕒𝕟 𝕙𝕖𝕥 𝕜𝕒𝕓𝕚𝕟𝕖𝕥?

Vanaf het moment dat we hoorden dat we onze deuren binnen een half uur moesten sluiten, staat onze wereld op z’n kop. Je rekent de hele winter op een druk terrasseizoen en ineens veranderd alles. Vooral de onduidelijkheid en onwetendheid maakt het soms lastig. Iedere dag vragen we ons weer af waar we nu weer in belanden… We hebben veel ideeën, maar wat is haalbaar en wat niet?

Maar we hebben ons nog geen moment verveeld, want er is altijd weer wat te doen. We blijven hoop houden en werken hard om er met z’n allen het beste van te maken.

❓ 𝕀𝕟 𝕙𝕖𝕥 𝕜𝕒𝕕𝕖𝕣 𝕧𝕒𝕟 '𝕜𝕠𝕠𝕡 𝕝𝕠𝕜𝕒𝕒𝕝', 𝕨𝕖𝕝𝕜 𝕘𝕖𝕣𝕖𝕔𝕙𝕥 𝕫𝕠𝕦𝕕𝕖𝕟 𝕛𝕦𝕝𝕝𝕚𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝𝕖𝕟 𝕒𝕒𝕟𝕓𝕖𝕧𝕖𝕝𝕖𝕟 𝕒𝕒𝕟 𝕠𝕟𝕫𝕖 𝕧𝕠𝕝𝕘𝕖𝕣𝕤?

Vanaf dit weekend gaan we weer gerechten aan huis bezorgen. Uiteraard kun je bij ons terecht voor een lekkere schnitzel, spareribs of een salade, maar onze specialiteit is toch wel onze 'Meter Lekker Eten'. Die bezorgen we vanaf dit weekend in een kartonnen variant bij onze gasten thuis.

Daarnaast bieden we een driegangenmenu met een lekkere fles wijn aan, zodat men thuis 'uit eten' kan gaan. We zorgen namelijk ook voor een gezellige aankleding. Tenslotte zijn we bezig met een leuke borrelvariant (lekkere borrelhapjes met een proeverij van onze nieuwe cocktails).

Het is een moeilijke tijd, maar dankzij alle steun van onze gasten, vrienden en familie slaan we ons hier doorheen. We hebben nog even de tijd om meer leuke ideeën te bedenken, dus houd onze Facebookpagina in de gaten!

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl