Even voorstellen.... Retailkanjers van Zus & Co

03 april 2020

In onze social serie ‘Even voorstellen… Horecatoppers en retailkanjers’ geeft Lekker. Doetinchem ondernemers uit de binnenstad extra aandacht, bekendheid én een gezicht in deze roerige tijden. Wij vertellen hun verhaal en zorgen daarnaast dat we de boodschap KOOP LOKAAL extra kracht bijzetten.

In deze serie gaan wij ‘in gesprek’ met Lekker. Doetinchem ondernemers en vertellen hun verhaal in tijden van de coronacrisis. Vandaag: Linda Verharen en haar zus Elke Prinzen-Verharen van Zus & Co.:

𝔼𝕧𝕖𝕟 𝕧𝕠𝕠𝕣𝕤𝕥𝕖𝕝𝕝𝕖𝕟…. ℝ𝕖𝕥𝕒𝕚𝕝𝕜𝕒𝕟𝕛𝕖𝕣𝕤!

👩: Linda & Elke

🛍: Kledingwinkel Zus & Co.

🌐: https://zusenco.nl/

❓ ℍ𝕠𝕖 𝕣𝕦𝕟𝕟𝕖𝕟 𝕛𝕦𝕝𝕝𝕚𝕖 𝕛𝕖 𝕠𝕟𝕕𝕖𝕣𝕟𝕖𝕞𝕚𝕟𝕘 𝕚𝕟 𝕕𝕖𝕫𝕖 𝕔𝕠𝕣𝕠𝕟𝕒𝕔𝕣𝕚𝕤𝕚𝕤?

Direct nadat we het nieuws vernamen dat onder anderen alle scholen en horeca dicht gingen, zijn we met een actieplan begonnen: Onze prioriteit lag gelijk bij het opzetten van een webshop. Deze hadden we nog niet, dus dat was even een uitdaging. Maar binnen vier dagen was het gerealiseerd! We bieden gratis verzending en ook bezorgen we persoonlijk binnen de straal van Didam-Doetinchem-Dinxperlo. Natuurlijk altijd in overleg met de klant.

Daarnaast zouden we normaal gesproken in deze periode onze VIP-avonden organiseren, maar dat doen we nu dus ook gewoon online! Als je in ons klantenbestand staat, krijg je een uitnodiging per mail en/ of app en ontvang je een online coupon die je in onze webshop kunt besteden.

❓ℍ𝕠𝕖 𝕡𝕣𝕠𝕓𝕖𝕣𝕖𝕟 𝕛𝕦𝕝𝕝𝕚𝕖 𝕕𝕖 𝕔𝕣𝕚𝕤𝕚𝕤 𝕙𝕖𝕥 𝕙𝕠𝕠𝕗𝕕 𝕥𝕖 𝕓𝕚𝕖𝕕𝕖𝕟?

De winkel blijft open, wel met aangepaste openingstijden (check hiervoor de website). We bieden de mogelijkheid tot privéshoppen, waarbij we merken dat vooral de avond populair is. Klanten kunnen dan in hun eentje shoppen, waarbij ze naast een kopje koffie, alle aandacht krijgen. Natuurlijk wel alles onder de strikte hygiëne voorzorgsmaatregelen van het RIVM.

❓ ℍ𝕠𝕖 𝕫𝕚𝕖𝕥 𝕛𝕦𝕝𝕝𝕚𝕖 𝕕𝕒𝕘 𝕖𝕣𝕦𝕚𝕥 𝕤𝕚𝕟𝕕𝕤 𝕕𝕖 (𝕝𝕒𝕒𝕥𝕤𝕥𝕖) 𝕞𝕒𝕒𝕥𝕣𝕖𝕘𝕖𝕝𝕖𝕟 𝕧𝕒𝕟 𝕙𝕖𝕥 𝕜𝕒𝕓𝕚𝕟𝕖𝕥?

Voor ons zouden dit natuurlijk, net als de horeca, drukke maanden zijn. Met ons enthousiasme zorgen we ervoor dat we bezig blijven, met onze marketing, website, social media en onze vaste klanten. De straten zijn erg stil, wat weinig passanten oplevert. Dus deze benaderen we nu op een andere manier.

❓ 𝕀𝕟 𝕙𝕖𝕥 𝕜𝕒𝕕𝕖𝕣 𝕧𝕒𝕟 '𝕜𝕠𝕠𝕡 𝕝𝕠𝕜𝕒𝕒𝕝', 𝕨𝕖𝕝𝕜 𝕚𝕥𝕖𝕞 𝕫𝕠𝕦𝕕𝕖𝕟 𝕛𝕦𝕝𝕝𝕚𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝𝕖𝕟 𝕒𝕒𝕟𝕓𝕖𝕧𝕖𝕝𝕖𝕟 𝕒𝕒𝕟 𝕠𝕟𝕫𝕖 𝕧𝕠𝕝𝕘𝕖𝕣𝕤?

Via https://kooplokaaldoetinchem.nl  bieden we onze cadeaubonnen aan en de link naar onze website. We hopen dat mensen actief blijven shoppen, maar dan nu op een hele andere manier. Samen staan we sterk in Doetinchem! Dit is een fantastische uitspraak en we merken ook echt dat we op deze manier dichter bij elkaar komen dan voorheen. We helpen elkaar met het bezorgen van pakketjes, nemen indien nodig pakketjes aan van medeondernemers en we steunen elkaar waar we kunnen. Dit moeten we ook in de toekomst vasthouden!

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl