Even voorstellen.... Retailkanjers van Goodies & Moodies

10 april 2020

In onze social serie ‘Even voorstellen… Horecatoppers en retailkanjers’ geeft Lekker. Doetinchem ondernemers uit de binnenstad extra aandacht, bekendheid én een gezicht in deze roerige tijden. Wij vertellen hun verhaal en zorgen daarnaast dat we de boodschap KOOP LOKAAL extra kracht bijzetten.

Wij gaan ‘in gesprek’ met #lkkrdoetinchem ondernemers en vertellen hun verhaal in tijden van de coronacrisis. Vandaag: Saskia en Robert van Goodies & Moodies

𝔼𝕧𝕖𝕟 𝕧𝕠𝕠𝕣𝕤𝕥𝕖𝕝𝕝𝕖𝕟…. ℝ𝕖𝕥𝕒𝕚𝕝𝕜𝕒𝕟𝕛𝕖𝕣𝕤!

👩: Saskia Bos en Robert Bos

🛍: Goodies & Moodies

🌐: www.goodies-en-moodies.nl

❓ ℍ𝕠𝕖 𝕣𝕦𝕟𝕟𝕖𝕟 𝕛𝕦𝕝𝕝𝕚𝕖 𝕛𝕖 𝕠𝕟𝕕𝕖𝕣𝕟𝕖𝕞𝕚𝕟𝕘 𝕚𝕟 𝕕𝕖𝕫𝕖 𝕔𝕠𝕣𝕠𝕟𝕒𝕔𝕣𝕚𝕤𝕚𝕤?

Op het moment dat er steeds meer winkels hun deuren gingen sluiten, voelde het voor ons ook niet meer "veilig" om de deuren open te kunnen houden. In onze beleving is het in onze winkel lastig om 1,5 meter afstand na te leven. Moreel gezien voelde het niet goed om de winkel open te houden en daarmee in onze ogen de mensen op te roepen om toch te komen, terwijl er vanuit de overheid wordt gevraagd om binnen te blijven.

❓ℍ𝕠𝕖 𝕡𝕣𝕠𝕓𝕖𝕣𝕖𝕟 𝕛𝕦𝕝𝕝𝕚𝕖 𝕕𝕖 𝕔𝕣𝕚𝕤𝕚𝕤 𝕙𝕖𝕥 𝕙𝕠𝕠𝕗𝕕 𝕥𝕖 𝕓𝕚𝕖𝕕𝕖𝕟?

Natuurlijk gingen de radertjes in onze bovenkamer meteen aan het werk. Want wat zou het een drama zijn als je gewoon maanden lang geen omzet draait. Dat zouden we niet lang volhouden.
Daarom hebben wij per direct een bezorgdienst opgezet en rijden wij iedere dag rond met blijmakers: Cadeautjes voor jezelf of een ander worden feestelijk verpakt en op veilige afstand bezorgd.

❓ ℍ𝕠𝕖 𝕫𝕚𝕖𝕥 𝕛𝕦𝕝𝕝𝕚𝕖 𝕕𝕒𝕘 𝕖𝕣𝕦𝕚𝕥 𝕤𝕚𝕟𝕕𝕤 𝕕𝕖 (𝕝𝕒𝕒𝕥𝕤𝕥𝕖) 𝕞𝕒𝕒𝕥𝕣𝕖𝕘𝕖𝕝𝕖𝕟 𝕧𝕒𝕟 𝕙𝕖𝕥 𝕜𝕒𝕓𝕚𝕟𝕖𝕥?

Eigenlijk zijn we drukker dan ooit. Het aannemen van bestellingen is een tijdrovende klus. Overleggen met klanten, appjes, videobellen en mailen over en weer met foto's en ideeën en inspiratie. Daar gaat veel tijd inzitten. Omdat de bestellingen via diverse kanalen binnenkomen, is het soms lastig om goed bij te houden wat voor wie is en dat het op het juiste adres afgeleverd wordt. Maar gelukkig kunnen we hierdoor werken en hoeven we dus niet voor ons uit te staren. We merken dat mensen het ons gunnen en echt meeleven met alle lokale ondernemers. Mooi om te zien!! De afstand verbindt ons daardoor.

❓ 𝕀𝕟 𝕙𝕖𝕥 𝕜𝕒𝕕𝕖𝕣 𝕧𝕒𝕟 '𝕜𝕠𝕠𝕡 𝕝𝕠𝕜𝕒𝕒𝕝', 𝕨𝕖𝕝𝕜 𝕚𝕥𝕖𝕞 𝕫𝕠𝕦𝕕𝕖𝕟 𝕛𝕦𝕝𝕝𝕚𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝𝕖𝕟 𝕒𝕒𝕟𝕓𝕖𝕧𝕖𝕝𝕖𝕟 𝕒𝕒𝕟 𝕠𝕟𝕫𝕖 𝕧𝕠𝕝𝕘𝕖𝕣𝕤?

Wij verkopen buisjes met chocolade bikkels. De naam zegt het al. Welke hardwerkende, zorgende bikkel (thuis of op het werk) wil je in het zonnetje zetten? Chocolade is het antwoord op alles. En met deze mindfullness chocolade heb je in de hectiek van deze tijd even een rustmomentje voor jezelf.

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl