Even voorstellen.... Horecatopper Kees Hensen!

11 april 2020

In deze serie gaan wij ‘in gesprek’ met #lkkrdoetinchem ondernemers. Wij vertellen hun verhaal en brengen we in beeld wat de huidige coronacrisis voor hen en hun onderneming betekent.

Vandaag gaan wij ‘in gesprek’ met #lkkrdoetinchem ondernemer Kees Hensen van (onder andere) LEV en Villa Ruimzicht Doetinchem over zijn onderneming(en) tijdens de coronacrisis:
 
𝔼𝕧𝕖𝕟 𝕧𝕠𝕠𝕣𝕤𝕥𝕖𝕝𝕝𝕖𝕟…. ℍ𝕠𝕣𝕖𝕔𝕒𝕥𝕠𝕡𝕡𝕖𝕣!
 
👨‍🦰: Kees Hensen
🍴: LEV FoodBar | Hotel Villa Ruimzicht | StrandLodge Winterswijk | Vila Wanrooy
🌐: www.himplus.nl   
 

❓ ℍ𝕠𝕖 𝕣𝕦𝕟 𝕛𝕚𝕛 𝕛𝕖 𝕠𝕟𝕕𝕖𝕣𝕟𝕖𝕞𝕚𝕟𝕘 𝕚𝕟 𝕕𝕖𝕫𝕖 𝕔𝕠𝕣𝕠𝕟𝕒𝕔𝕣𝕚𝕤𝕚𝕤?

Door elke dag weer te proberen positief te blijven en dit uit te stralen.
 

❓ℍ𝕠𝕖 𝕡𝕣𝕠𝕓𝕖𝕖𝕣 𝕛𝕚𝕛 𝕕𝕖 𝕔𝕣𝕚𝕤𝕚𝕤 𝕙𝕖𝕥 𝕙𝕠𝕠𝕗𝕕 𝕥𝕖 𝕓𝕚𝕖𝕕𝕖𝕟?

Eigenlijk kan dat niet, omdat het een gezondheidscrisis is waar we totaal geen vat op hebben. De onzekerheid wanneer we weer open mogen en of de gasten dan weer in grote getale gaan komen is het ergste voor een ondernemer. Ondertussen proberen we er het beste uit te halen door onze gerechten te bezorgen en de zaken op te knappen en te schilderen. Verder hebben we enkele nieuwe initiatieven met onze streekproducenten ontwikkeld, zoals de maaltijdenkrat; https://www.naoberkrat.nl/. Zowel met deze naoberkrat als met de bezorging thuis of op kantoor gaan we ook na de crisis door. In dat opzicht brengt deze crisis weer nieuwe positieve ontwikkelingen met zich mee. Zoals ook het nieuwe initiatief ROOST drive thru bij Villa Ruimzicht op Tweede Paasdag. We zetten dan de grote Oklahoma Joe BBQ op het middenterrein en iedereen kan langsrijden voor een lekkere burger of dry aged steak. Met drankje en veilig in je eigen auto!  

❓ ℍ𝕠𝕖 𝕫𝕚𝕖𝕥 𝕛𝕖 𝕕𝕒𝕘 𝕖𝕣𝕦𝕚𝕥 𝕤𝕚𝕟𝕕𝕤 𝕕𝕖 (𝕝𝕒𝕒𝕥𝕤𝕥𝕖) 𝕞𝕒𝕒𝕥𝕣𝕖𝕘𝕖𝕝𝕖𝕟 𝕧𝕒𝕟 𝕙𝕖𝕥 𝕜𝕒𝕓𝕚𝕟𝕖𝕥? 
 

Regelen, regelen en regelen; met overheid, KHN, mensen aan het werk houden met schilderen, banken, financiën en meer. Ook zijn we heel druk met verbouwen van Villa Wanrooy, wat een B&B en streekproductenwinkel gaat worden met een geweldig terras. Hopelijk kunnen we daar deze zomer een biertje drinken. En verder verf halen bij Jack van der Woude en bestellingen rondrijden. Heel basic allemaal.

 ❓ 𝕀𝕟 𝕙𝕖𝕥 𝕜𝕒𝕕𝕖𝕣 𝕧𝕒𝕟 '𝕜𝕠𝕠𝕡 𝕝𝕠𝕜𝕒𝕒𝕝', 𝕨𝕖𝕝𝕜 𝕘𝕖𝕣𝕖𝕔𝕙𝕥 𝕫𝕠𝕦𝕕𝕖𝕟 𝕛𝕦𝕝𝕝𝕚𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝𝕖𝕟 𝕒𝕒𝕟𝕓𝕖𝕧𝕖𝕝𝕖𝕟 𝕒𝕒𝕟 𝕠𝕟𝕫𝕖 𝕧𝕠𝕝𝕘𝕖𝕣𝕤?

 
De Black Angus burger van LEV is gemaakt van de runderen van Brord Sloot, boerderij Vinkenhorst in Herwen. We kopen en verwerken deze koeien in zijn geheel. Dit doen we ook met de dubbeldoel koeien van de Steenoven. Ons motto is al jaren; ons voedsel reist teveel en daarom proberen we ons voedsel uit de Achterhoek en Liemers te halen.  Vandaag gaan we asperges steken bij Gert Smits want die schieten met het mooie weer uit de grond. Die staan ook op onze kaart: www.hotelvillaruimzicht.nl/bezorgen

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl