Even voorstellen.... Horecatopper Luc Schatorjé!

13 april 2020

In deze serie vertellen wij het verhaal van #lkkrdoetinchem ondernemers en brengen in beeld wat de huidige coronacrisis voor hen en hun onderneming betekent.

Vandaag gaan wij ‘in gesprek’ met #lkkrdoetinchem ondernemer Luc Schatorjé van Gringo’s Doetinchem over zijn onderneming tijdens de coronacrisis:

𝔼𝕧𝕖𝕟 𝕧𝕠𝕠𝕣𝕤𝕥𝕖𝕝𝕝𝕖𝕟…. ℍ𝕠𝕣𝕖𝕔𝕒𝕥𝕠𝕡𝕡𝕖𝕣!

👨‍🦰: Luc Schatorjé

🍴: Gringo’s Cantina

🌐: www.gringosdoetinchem.nl

❓ ℍ𝕠𝕖 𝕣𝕦𝕟 𝕛𝕚𝕛 𝕛𝕖 𝕠𝕟𝕕𝕖𝕣𝕟𝕖𝕞𝕚𝕟𝕘 𝕚𝕟 𝕕𝕖𝕫𝕖 𝕔𝕠𝕣𝕠𝕟𝕒𝕔𝕣𝕚𝕤𝕚𝕤?

Op dit moment bieden we onze gerechten aan via een bezorgservice. Dit omdat bezorgen en  afhalen nog mag.

❓ℍ𝕠𝕖 𝕡𝕣𝕠𝕓𝕖𝕖𝕣 𝕛𝕚𝕛 𝕕𝕖 𝕔𝕣𝕚𝕤𝕚𝕤 𝕙𝕖𝕥 𝕙𝕠𝕠𝕗𝕕 𝕥𝕖 𝕓𝕚𝕖𝕕𝕖𝕟?

Ik probeer de vaste lasten onder controle te houden en onze naamsbekendheid te behouden bij onze gasten. We zijn niet meer toegankelijk om lekker te komen dineren of voor een gezellige borrel, maar we leven nog wel! Een probleem het hoofd bieden is gemakkelijker wanneer je weet dat het zal eindigen in afzienbare tijd, maar helaas gaat dit langer duren dan wij allen denken. We hopen dat er snel stappen gezet gaan worden in hoe onze ‘’nieuwe’’ normale samenleving eruit gaat zien en hoe wij dit moeten waarborgen.

 ❓ ℍ𝕠𝕖 𝕫𝕚𝕖𝕥 𝕛𝕖 𝕕𝕒𝕘 𝕖𝕣𝕦𝕚𝕥 𝕤𝕚𝕟𝕕𝕤 𝕕𝕖 (𝕝𝕒𝕒𝕥𝕤𝕥𝕖) 𝕞𝕒𝕒𝕥𝕣𝕖𝕘𝕖𝕝𝕖𝕟 𝕧𝕒𝕟 𝕙𝕖𝕥 𝕜𝕒𝕓𝕚𝕟𝕖𝕥?

De dagen zijn flink anders dan voorheen. Waar ik eerder in de ochtend en in de avond/nacht elke dag op de zaak was, ben ik nu in de avond om 21.00 thuis bij mijn gezin. Mijn kinderen die door deze situatie later gaan slapen, kan ik gewoon naar bed brengen. Ook worden klusjes opgepakt die zijn blijven liggen op de zaak en verder zijn we erg druk met het bezorgen van maaltijden, wat op zich erg goed loopt.

❓ 𝕀𝕟 𝕙𝕖𝕥 𝕜𝕒𝕕𝕖𝕣 𝕧𝕒𝕟 '𝕜𝕠𝕠𝕡 𝕝𝕠𝕜𝕒𝕒𝕝', 𝕨𝕖𝕝𝕜 𝕘𝕖𝕣𝕖𝕔𝕙𝕥 𝕫𝕠𝕦𝕕𝕖𝕟 𝕛𝕦𝕝𝕝𝕚𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝𝕖𝕟 𝕒𝕒𝕟𝕓𝕖𝕧𝕖𝕝𝕖𝕟 𝕒𝕒𝕟 𝕠𝕟𝕫𝕖 𝕧𝕠𝕝𝕘𝕖𝕣𝕤?

Ons Sharing Surprise Menu. Direct nadat we onze deuren hebben moeten sluiten, wilde ik iets bedenken waardoor we onze gasten toch het ‘’speciale’’ van uiteten gaan en het ‘’in de watten worden gelegd’’ konden blijven aanbieden. Dus hebben wij een menu bedacht wat mensen kunnen bestellen voor hun geliefde, vriend(in), familie of kennis, om thuis van te genieten. Dit kun je dan in 3-gangen opdienen op je ‘’eigen’’ tafel. Het menu bestaat uit zeer mooie, verfijnde gerechtjes die wekelijks weer aangepast worden. Toch nog een beetje ‘’thuis’’ uiteten. Een mooie gelegenheid voor ons Sharing Surprise Menu is bijvoorbeeld een verjaardag, trouwdag of gewoon een cadeautje in dinervorm. Na twee weken kunnen wij stellen dat dit een groot succes is.

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl