Even voorstellen.... Retailkanjer Kapper Jeroen!

13 april 2020

In deze social serie geeft Lekker. Doetinchem ondernemers uit de binnenstad extra aandacht en vertellen wij hun verhaal tijdens de coronacrisis.

Vandaag gaan we in onze social serie ‘in gesprek’ met #lkkrdoetinchem ondernemer Jeroen Visser van Kapper jeroen

π”Όπ•§π•–π•Ÿ 𝕧𝕠𝕠𝕣𝕀π•₯π•–π•π•π•–π•Ÿ…. ℝ𝕖π•₯π•’π•šπ•π•œπ•’π•Ÿπ•›π•–π•£!

πŸ‘±‍♂️: Jeroen Visser

πŸ’‡‍♂️: Kapper Jeroen

🌐: Www.kapperjeroen.nl   

❓ ℍ𝕠𝕖 π•£π•¦π•Ÿ π•›π•šπ•› 𝕛𝕖 π• π•Ÿπ••π•–π•£π•Ÿπ•–π•žπ•šπ•Ÿπ•˜ π•šπ•Ÿ 𝕕𝕖𝕫𝕖 π•”π• π•£π• π•Ÿπ•’π•”π•£π•šπ•€π•šπ•€?

Op dit moment mag ik niet knippen, maar hoop dat snel weer te mogen doen! Gelukkig kan ik nu wel volop bezig zijn met de verhuizing van mijn salon, die al voor de coronacrisis gepland was.

 
❓ℍ𝕠𝕖 𝕑𝕣𝕠𝕓𝕖𝕖𝕣 𝕛𝕖 𝕕𝕖 π•”π•£π•šπ•€π•šπ•€ 𝕙𝕖π•₯ 𝕙𝕠𝕠𝕗𝕕 π•₯𝕖 π•“π•šπ•–π••π•–π•Ÿ? 
 
Helaas door te teren op de reserves die ik heb opgebouwd en hopelijk met de steun van de gemeente Doetinchem en overheid. Daarnaast bied ik de mogelijkheid om producten en cadeaubonnen te bestellen. Ook boek ik, waar het kan, alvast vooruit zodat ik meteen weer aan de slag kan als het weer mag.
 
❓ ℍ𝕠𝕖 π•«π•šπ•–π•₯ 𝕛𝕖 π••π•’π•˜ π•–π•£π•¦π•šπ•₯ π•€π•šπ•Ÿπ••π•€ 𝕕𝕖 (𝕝𝕒𝕒π•₯𝕀π•₯𝕖) π•žπ•’π•’π•₯π•£π•–π•˜π•–π•π•–π•Ÿ π•§π•’π•Ÿ 𝕙𝕖π•₯ π•œπ•’π•“π•šπ•Ÿπ•–π•₯? 
 
Ik kan mijn vak helaas niet uitvoeren nu en ik mis daardoor het contact en werken met mijn klanten. 
 
❓ π•€π•Ÿ 𝕙𝕖π•₯ π•œπ•’π••π•–π•£ π•§π•’π•Ÿ 'π•œπ• π• π•‘ π•π• π•œπ•’π•’π•', π•¨π•–π•π•œ π•šπ•₯π•–π•ž 𝕫𝕠𝕦 π•›π•šπ•› π•¨π•šπ•π•π•–π•Ÿ π•’π•’π•Ÿπ•“π•–π•§π•–π•π•–π•Ÿ π•’π•’π•Ÿ π• π•Ÿπ•«π•– π•§π• π•π•˜π•–π•£π•€?
 
Op dit moment kan ik producten en cadeaubonnen aanbieden. Er staat een link op mijn website waar klanten mijn salon kunnen steunen door een cadeaubon te kopen. 
 
❓ π•Žπ•’π•₯ π•˜π•’ 𝕛𝕖 π••π• π•–π•Ÿ 𝕒𝕝𝕀 𝕛𝕖 𝕨𝕖𝕖𝕣 π•’π•’π•Ÿ 𝕙𝕖π•₯ π•¨π•–π•£π•œ π•žπ•’π•˜?
 
Een afspraak bij de kapper was altijd heel normaal, maar het wordt nu iets om echt naar uit te kijken. Ik kijk dan ook enorm uit naar de mogelijkheden met het haar van mijn klanten nu het langere tijd niet geknipt en gekleurd is. Daar zullen zeker hele verrassende kapsels uit gaan voortkomen. Eigenlijk het moment voor mensen om terug te gaan naar hun eigen haarkleur. Als ik mijn vak weer mag uitvoeren, kan ik me volop uitleven op deze ontstane kapsels (met uitgroei). Door mijn kniptechniek zorg ik namelijk voor natuurlijke kleurvariantie, waardoor zij in 3 tot 5 knipbeurten weer hun eigen haarkleur terug hebben en er gedurende het traject toch prachtig uitzien. De laatste knipbeurt in zo'n traject krijgen de klanten dan van mij cadeau!

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl