Even voorstellen.... Horecatopper Nick Rijnshoeven!

18 april 2020

In deze serie vertellen wij het verhaal van #lkkrdoetinchem ondernemers en brengen in beeld wat de huidige coronacrisis voor hen en hun onderneming betekent.

Vandaag gaan wij ‘in gesprek’ met #lkkrdoetinchem ondernemer Nick Rijnshoeven van Café Jansen over het café tijdens de coronacrisis:

π”Όπ•§π•–π•Ÿ 𝕧𝕠𝕠𝕣𝕀π•₯π•–π•π•π•–π•Ÿ…. ℍ𝕠𝕣𝕖𝕔𝕒π•₯𝕠𝕑𝕑𝕖𝕣!

πŸ‘¨‍🦰: Nick Rijnshoeven

🍴: Café Jansen

🌐: www.cafe-jansen.nl 

❓ ℍ𝕠𝕖 π•£π•¦π•Ÿπ•Ÿπ•–π•Ÿ π•›π•¦π•π•π•šπ•– 𝕕𝕖 π• π•Ÿπ••π•–π•£π•Ÿπ•–π•žπ•šπ•Ÿπ•˜ π•šπ•Ÿ 𝕕𝕖𝕫𝕖 π•”π• π•£π• π•Ÿπ•’π•”π•£π•šπ•€π•šπ•€?

Op dit moment bieden we gerechten van onze speciale bezorg/ afhaalmenukaart aan via een bezorg-/ afhaalservice.

❓ ℍ𝕠𝕖 π•‘π•£π• π•“π•–π•£π•–π•Ÿ π•›π•¦π•π•π•šπ•– 𝕕𝕖 π•”π•£π•šπ•€π•šπ•€ 𝕙𝕖π•₯ 𝕙𝕠𝕠𝕗𝕕 π•₯𝕖 π•“π•šπ•–π••π•–π•Ÿ?

We proberen elke week wat anders te verzinnen. Verschillende online acties, maar ook buiten onze 'normale' kaart om proberen wat en toe wat nieuws, zoals een bieremmer bijvoorbeeld. Daarnaast zijn we natuurlijk aan het kijken hoe we hier en daar wat kunnen besparen op onze vaste lasten.

 β“ ℍ𝕠𝕖 π•«π•šπ•–π•₯ 𝕛𝕖 π••π•’π•˜ π•–π•£π•¦π•šπ•₯ π•€π•šπ•Ÿπ••π•€ 𝕕𝕖 (𝕝𝕒𝕒π•₯𝕀π•₯𝕖) π•žπ•’π•’π•₯π•£π•–π•˜π•–π•π•–π•Ÿ π•§π•’π•Ÿ 𝕙𝕖π•₯ π•œπ•’π•“π•šπ•Ÿπ•–π•₯?

We hebben die 'beruchte' zondagavond eerst met het hele team bij elkaar gezeten en het enigszins proberen te laten bezinken, wat ons eigenlijk niet helemaal lukte. Het was gewoon allemaal niet te bevatten. Daarnaast is iedereen snel naar huis gegaan om het ook samen met onze gezinnen een beetje te verwerken. De maandag die volgende hebben we 2,5 uur bij elkaar gezeten en kwamen al snel tot de conclusie dat dit is het moment was om de hele zaak op te knappen. Dat zijn we dus ook gaan doen. Twee weken lang hebben we alles aangepakt wat je je maar kan bedenken: Het plafond is weer in originele staat teruggebracht, de terras tafels zijn geschuurd en gelakt, de vloer is gedaan, zelfs alle elektra is vervangen en tenslotte is de bar gepoetst en geolied. We hebben alles gedaan om de zaak weer zo fris mogelijk eruit te laten zien, zonder dat de 'ziel' uit Café Jansen zou gaan. Ik denk dat dit behoorlijk goed gelukt is.
Toen de maatregelen werden verlengd, hebben we toch onze bezorgservice opgezet. Zo blijven we onder de aandacht bij onze gasten. We zijn dan ook enorm blij dat de gasten bij ons bestellen en blijven bestellen, want dat was in het begin toch een beetje spannend.

❓ π•€π•Ÿ 𝕙𝕖π•₯ π•œπ•’π••π•–π•£ π•§π•’π•Ÿ 'π•œπ• π• π•‘ π•π• π•œπ•’π•’π•', π•¨π•–π•π•œ π•˜π•–π•£π•–π•”π•™π•₯ 𝕫𝕠𝕦 𝕛𝕖 π•¨π•šπ•π•π•–π•Ÿ π•’π•’π•Ÿπ•“π•–π•§π•–π•π•–π•Ÿ π•’π•’π•Ÿ π• π•Ÿπ•«π•– π•§π• π•π•˜π•–π•£π•€?

Dat zijn natuurlijk meerdere dingen, maar als ik er toch twee mag noemen zijn dat onze ‘Pasta met kippendijen’ en onze Bieremmer. Dat zijn 9 verschillende biertjes op fles in een mooie cadeauverpakking. Tevens krijg je hier een bierglas bij. Superleuk om zelf op te drinken of als cadeau weg te geven.

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl