Even voorstellen.... Horecatopper Pascal van der Beek!

18 april 2020

In deze serie vertellen wij het verhaal van #lkkrdoetinchem ondernemers en brengen in beeld wat de huidige coronacrisis voor hen en hun onderneming betekent.

De deuren van zijn horecazaken zijn al een aantal weken gesloten. Vandaag gaan wij op afstand ‘in gesprek’ met #lkkrdoetinchem ondernemer Pascal van der Beek van 22-24 Club & Event, Sequoia Bar & Dancing en Vrienden Van Pianobar over zijn ondernemingen tijdens de coronacrisis:

π”Όπ•§π•–π•Ÿ 𝕧𝕠𝕠𝕣𝕀π•₯π•–π•π•π•–π•Ÿ…. ℍ𝕠𝕣𝕖𝕔𝕒π•₯𝕠𝕑𝕑𝕖𝕣!

πŸ‘¨‍🦰: Pascal van der Beek

πŸ’ƒπŸ•Ί: 22-24 Club & Event, Sequoia Bar & Dancing, Vrienden Van Pianobar

🌐: www.22-24.comwww.sequoia-bar.nlwww.vriendenvan-pianobar.nl

❓ ℍ𝕠𝕖 π•£π•¦π•Ÿ π•›π•šπ•› 𝕛𝕖 π• π•Ÿπ••π•–π•£π•Ÿπ•–π•žπ•šπ•Ÿπ•˜ π•šπ•Ÿ 𝕕𝕖𝕫𝕖 π•”π• π•£π• π•Ÿπ•’π•”π•£π•šπ•€π•šπ•€?

Mijn zaken moeten gesloten blijven dus wat betreft promotie en planning van de evenementen valt er veel werk weg. Samen met mijn vaste werknemers ben ik druk bezig met het updaten van de zaken, maar als het onderhoud en schoonmaken klaar is, houdt het op met de werkzaamheden.

❓ℍ𝕠𝕖 𝕑𝕣𝕠𝕓𝕖𝕖𝕣 π•›π•šπ•› 𝕕𝕖 π•”π•£π•šπ•€π•šπ•€ 𝕙𝕖π•₯ 𝕙𝕠𝕠𝕗𝕕 π•₯𝕖 π•“π•šπ•–π••π•–π•Ÿ?

De mogelijkheden voor nachthoreca zijn beperkter dan voor bijvoorbeeld restaurants. Wij kunnen geen bezorgservice of afhaalservice opzetten dus we proberen op andere manieren bij onze vaste gasten in de picture te blijven. Zo gaan we bijvoorbeeld live op Facebook en Instagram met 22-24 en Sequoia. Daarnaast proberen we door middel van leuke berichten top of mind te blijven bij onze bezoekers. 

❓ ℍ𝕠𝕖 π•«π•šπ•–π•₯ 𝕛𝕖 π••π•’π•˜ π•–π•£π•¦π•šπ•₯ π•€π•šπ•Ÿπ••π•€ 𝕕𝕖 (𝕝𝕒𝕒π•₯𝕀π•₯𝕖) π•žπ•’π•’π•₯π•£π•–π•˜π•–π•π•–π•Ÿ π•§π•’π•Ÿ 𝕙𝕖π•₯ π•œπ•’π•“π•šπ•Ÿπ•–π•₯?

Ik zie mijn gezin een stuk meer sinds de maatregelen van het kabinet. Daarnaast probeer ik mijn actieve levensstijl te behouden door thuis te sporten in plaats van naar de sportschool te gaan. Ik kom nog steeds bijna elke dag wel op mijn werk, maar met name de weekenden zijn een stuk rustiger. Zo spelen we op zaterdagavond nu spelletjes. Dat is iets wat in het verleden niet snel voor zou komen.

❓ π•€π•Ÿ 𝕙𝕖π•₯ π•œπ•’π••π•–π•£ π•§π•’π•Ÿ 'π•œπ• π• π•‘ π•π• π•œπ•’π•’π•', π•¨π•–π•π•œ π•˜π•–π•£π•–π•”π•™π•₯ π•«π• π•¦π••π•–π•Ÿ π•›π•¦π•π•π•šπ•– π•¨π•šπ•π•π•–π•Ÿ π•’π•’π•Ÿπ•“π•–π•§π•–π•π•–π•Ÿ π•’π•’π•Ÿ π• π•Ÿπ•«π•– π•§π• π•π•˜π•–π•£π•€?

In november 2019 heb ik mijn restaurant verkocht aan Juliën Gerritsen. Ik kan me voorstellen dat dit moeilijke tijden zijn voor een startende ondernemer. Daarom zou ik graag de wijnpakketten van Bar/ bistro Jules aanbevelen aan jullie volgers. Deze worden verkocht via hun website www.barbistrojules.nl

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl