Op 5 mei geen markt in Doetinchem

30 april 2020

De gemeente Doetinchem heeft besloten dat er geen markt is op Bevrijdingsdag 5 mei.

De Doetinchemse markt trekt altijd veel bezoekers, ook nu in coronatijd. Er zijn de afgelopen weken verschillende maatregelen genomen zodat iedereen de markt iedereen veilig kan bezoeken. Toch heeft gemeente Doetinchem besloten dat er geen markt is op Bevrijdingsdag 5 mei. Reden daarvoor is het (te) grote bezoekersaantal dat we verwachten op deze dag omdat veel mensen vrij zijn, er geen andere activiteiten en evenementen zijn en het waarschijnlijk mooi weer wordt. Bij een te grote toestroom van bezoekers is het niet meer mogelijk te voldoen aan de coronamaatregelen zoals 1,5 meter afstand houden. De gemeente en marktkooplieden rekenen op uw begrip voor deze beslissing.

De winkels mogen geopend zijn op 5 mei. Check de social media om te kijken welke winkels de deuren geopend hebben, zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl