BBD verwelkomt nieuwe directeur Louis van Andel

19 oktober 2020

Per 1 december a.s. zal Louis van Andel als directeur binnenstadmanager de leiding van de uitvoeringsorganisatie van het Binnenstadbedrijf Doetinchem (BBD) overnemen. Hij volgt Niek Mares op die door het bestuur is ingehuurd als kwartiermaker en interim directeur om een nieuwe organisatie in te richten als opvolger van het centrummanagement.

Van Andel is een bekende in het Doetinchemse. Als directeur van Tuunte Fashion heeft hij leiding gegeven aan een familiebedrijf van 40 winkels in Oost-Nederland, waaronder twee winkels in Doetinchem. “Zowel op bestuurlijk vlak, maar zeker ook als ondernemer brengt Louis een enorme berg aan ervaring en kennis mee. Zijn betrokkenheid bij Doetinchem is altijd groot geweest en zijn visie op de versterking van de binnenstad is inspirerend”, licht Gabi Hunter, voorzitter van de Ondernemersvereniging Doetinchem en bestuurslid BBD, de komst van Van Andel toe.
 
Van Andel zal ook voor december al veelvuldig te vinden zijn in de Doetinchemse binnenstad, aangezien hij voor zijn officiële aanstelling zal meelopen met kwartiermaker en interim directeur Niek Mares voor een soepele overdracht. Van Andel: “Ik ben blij dat ik snel aan de slag kan, in en vóór de binnenstad. Ik kijk er enorm naar uit om mijn creativiteit, retailkennis en bestuurlijk ervaring in te zetten voor een stad met zoveel potentie en bijbehorende uitdagingen”.

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl