Ontmoetingsplek

Nieuwstad

De binnenstad van Doetinchem is dé plek in de regio om elkaar te ontmoeten. Het hele jaar door is van alles te zien, te doen, te genieten en te beleven. Laat je inspireren door onderstaand overzicht met alle populaire plekken en verborgen parels in ons centrum. Bewoners leren hun stad (opnieuw) kennen en bezoekers vinden hier alle highlights van de Doetinchemse binnenstad. Je reis door Lekker. Doetinchem begint hier! 

De Nieuwstad in Doetinchem loopt vanaf de fietsenstalling langs het idyllische Mark Tennantplantsoen. De plek voor verkoeling op een zomerse dag of om even te ontsnappen aan de hectiek van de stad. Met de waterfonteinen waar kids uren kunnen spelen, het herdenkingsmonument en de beschutte bankjes een heerlijk stadspark om even te ontspannen. 

Naast functionele retail vind je in de Nieuwstad ook bijzondere winkeltjes. Loop bijvoorbeeld eens binnen bij Ibiza Concept Store waar de vrolijke kleuren de concept store uit spatten. Of eet een ijsje op het knusse terras van IJssalon Gio's. Heb je grote trek? Uit de fusion kitchen van 'all you can eat-restaurant' Mingle serveren ze voor ieder wat wils. 

Nog meer ontdekken? Check hieronder alle winkels en horecagelegenheden in de Nieuwstad.

Horeca en Winkels

Star Barber
Bekijken  
Scapino Doetinchem
Bekijken  
Joucke's Barbershop
Bekijken  
TUI Doetinchem
Bekijken  
Circle-Fit Doetinchem
Bekijken  
Restaurant Mingle
Bekijken  
Defix Phone Doetinchem Reparatieservice Samsung LG HTC Huawei Sony Microsoft Apple
Bekijken  
Schoenmakerij Veens
Bekijken  
Het Bierkwartier speciaalzaak &proeverijen
Bekijken  
Halfords Doetinchem
Bekijken  
'T Pleintje De Wijnproevers The Highland bull
Bekijken  
Nieuwstad Optiek
Bekijken  
Terra Haarmode
Bekijken  
Ons Kafeetje
Bekijken  
Chocolaterie Puur Geluk
Bekijken