Ontmoetingsplek

Heezenstraatjes

De binnenstad van Doetinchem is dé plek in de regio om elkaar te ontmoeten. Het hele jaar door is van alles te zien, te doen, te genieten en te beleven. Laat je inspireren door onderstaand overzicht met alle populaire plekken en verborgen parels in ons centrum. Bewoners leren hun stad (opnieuw) kennen en bezoekers vinden hier alle highlights van de Doetinchemse binnenstad. Je reis door Lekker. Doetinchem begint hier! 

De Heezenstraatjes in Doetinchem bestaan uit de Korte Heezenstraat, Heezenstraat en Heezenpoort binnen het EI. Neem je een stuk Nieuwstad mee, kun je een rondje lopen langs authentieke speciaalzaken en verborgen parels in onder andere horeca, food- en mode (accessoires).  

Met de vele versspeciaalzaken is het voor de inwendige mens een feestje om door de Heezenstraatjes te struinen: Je vindt hier onder andere Chocolaterie Puur Geluk, de Visbaas, Gezonde Kost, Kippie, de Zuivelhoeve en Gaabs. Boodschappen binnen? Maak dan vooral een pitstop bij één van de gezellige cafétjes zoals Caffé Chicco, Patapia en 't Gevang.  

Rondom deze ontmoetingsplek zijn er een aantal bijzondere plekjes die absoluut het bezoeken waard zijn.

  • Mannen kunnen zich laten verwennen bij Joucke's Barbershop. Vanuit de visie If we can you make good, you're ugly onderga je daar een unieke barberbeleving.  
  • Wim's Muziekkelder is letterlijk een verborgen parel. Hier vind je nieuwe en tweedehandse vinyl, muziekboeken, CD’s & DVD’s. In de Muziekkelder zijn meer dan 4.000 lp's en 5.000 singles te koop.
  • Bij Koffiebranderij Venetië vind je naast versgemalen koffie en thee een enorm aanbod aan toebehoren voor deze dranken. Lekker voor jezelf en leuk om een ander cadeau te doen. 

Nog meer ontdekken? Check hieronder alle winkels en horecagelegenheden in de Heezenstraatjes.

Horeca en Winkels

N&C Hair and Beauty Salon
Bekijken  
Gezonde Kost
Bekijken  
Zuivelhoeve Doetinchem
Bekijken  
Pizza House
Bekijken  
Poke & Tea
Bekijken  
Icolour nail salon
Bekijken  
Omoda Doetinchem
Bekijken  
Het Lederwarenhuis
Bekijken  
VOCO Computers
Bekijken  
De Kleine Man
Bekijken  
Restaurant Stampij
Bekijken  
Wolkyshop Doetinchem
Bekijken  
Hans Anders
Bekijken  
Hippe Kippe
Bekijken  
Wim Music Cellar Doetinchem
Bekijken  
Belpunt Doetinchem
Bekijken  
Lindenhovius Opticiens
Bekijken  
Koffiebranderij Venetië
Bekijken  
Kippie Doetinchem
Bekijken  
Wereldwinkel Doetinchem
Bekijken  
Barbershop City
Bekijken