The Passion - Alles kump goed - Winactie

Alles kump goed - Winactie

Win je aankoopbedrag terug!

We zijn super blij met jou als bezoeker aan de binnenstad, daarom maak je kans om jouw aankoopbedrag terug te winnen. Je wint tot €150,- van je kassabon terug. 1x per week wordt een winnaar uitgeloot.

Alles kump goed als jij jouw kassabon in de bonnenbox doet!

Hoe doe ik mee?

 1. Doe een aankoop in bij één van de aangesloten (fysieke) winkels in de binnenstad van Doetinchem
 2. Schrijf je contactgegevens op de achterkant van de originele kassabon en deponeer deze in de daarvoor bestemde bonnenbox.
 3. Elke week worden alle kassabonnen verzameld en wordt de winnende kassabon getrokken. De winnaar wint tot €150,- van het aankoopbedrag terug. 

Alles kump goed als je bij één van deze deelnemers een aankoop doet!

Bij onderstaande winkels kun je jouw kassabon inleveren om kans te maken je aankoopbedrag tot €150,- terug te winnen:

Goodies & Moodies Meester Mokka
Zus & Co Musjes Kinderwinkel
Lamarique Mode Van Dal Mannenmode
VVV Doetinchem Distinto Fashion
Stoer & Sfeer Douglas
Ziengs ICI Paris XL
MS Mode De Blauwe Hand
Koffiebranderij & Theeverpakkerij Venetië Bristol
Claus Sport 2000 Wereldwinkel 
Caffé Chicco Kekkedinge
Primera   Omoda

Prijswinnaars Alles Kump Goed-Winactie

 1.  Bing Jansen is de eerste winnaar van de Alles Kump Goed-Winactie. Hij deed zijn aankoopbon is de bonnenbox van Meester Mokka en won een tegoedbon van €13,99 van deze kinderboekenwinkel. Gefeliciteerd Bing en veel plezier met je prijs! 
 2. Ook voor Lobke Rensink 'kump alles goed', want zij is in de prijzen gevallen met onze winactie. Zij deed haar aankoopbon is de bonnenbox van Stoer & Sfeer en won een tegoedbon van €66,90 van deze winkel. Gefeliciteerd Lobke en veel plezier met je prijs!  
 3. Thea Dijkshoorn is ook in de prijzen gevallen. Haar bon werd bij Stadsmuseum Doetinchem uit de bonnenbox gevist. Zij won een tegoedbon van € 24,95. Gefeliciteerd met je prijs Thea.
 4. We hebben Wilco Zegers ook blij mogen maken, Zijn bon werd bij Van Dal Mannenmode uit de bonnenbox geloot waarmee hij een tegoedbon van €125,97 kan besteden bij de modezaak in de Boliestraat. Veel plezier met het besteden van je prijs Wilco.
 5. Alwien Korn is de vijfde winnares van de Alles Kump Goed-Winactie. Zij deed haar aankoopbon is de bonnenbox van Venetië en won een tegoedbon van €12,54 van de koffiebranderij & theepakkerij. Gefeliciteerd Alwien en veel plezier met je prijs! 
 6. De laatste winnaar van de Alles Kump Goed-Winactie is Elles van de Kamp. Zij heeft een tegoedbon gewonnen van €119,45 van Claus Sport. Veel plezier met het besteden van je prijs Elles.

 

Alles kump goed als je het volgens de spelregels doet!

Actievoorwaarden en spelregels

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de ‘Alles kump goed - Winactie' van Lekker. Doetinchem (Stichting Binnenstadbedrijf Doetinchem) gevestigd aan Walstraat 72 (7001 BV) te Doetinchem. De deelnemende winkels uit de binnenstad hebben allen een bonnenbox in de winkel staan. Hierin kun jij je originele kassabon deponeren. Voorzie de achterkant van de originele kassabon met jouw contactgegevens, zodat we je kunnen bereiken indien je als winnaar uit de bus bent gekomen.

De actieperiode loopt van 22 april 2022 tot en met 26 mei 2022. In deze periode kun je het aankoopbedrag terugwinnen tot een maximaal bedrag van €150,-. Eens per week zal één persoon kans maken om zijn of haar aankoopbedrag terug te winnen. Door mee te doen aan de actie, verklaart de deelnemer akkoord te zijn met de actievoorwaarden / spelregels.

Actievoorwaarden

 • Deze winactie loopt van 22 april 2022 tot en met 26 mei 2022.
 • De actie wordt georganiseerd door Stichting Binnenstadbedrijf Doetinchem, gevestigd aan Walstraat 72 (7001 BV) en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 75637375.
 • Je moet jouw aankoop in de periode 22 april 2022 t/m 26 mei 2022 gedaan hebben bij één van deelnemende (fysieke) winkels in de binnenstad.
 • De winactie geldt niet op aankopen van voor 22 april 2022 en op aankopen die bij winkels/filialen buiten het centrum of via de webshops zijn gedaan.
 • Aankoopbedragen hoger dan €150,- worden wel meegenomen in de trekking, maar er wordt maximaal €150,- uitbetaald in tegoedbonnen van de winkel waar jij je kassabon hebt ingeleverd.
 • Binnenstadbedrijf Doetinchem behoudt zich het recht voor om te controleren of het aangekochte product niet retour gezonden is. Retour gezonden producten worden uitgesloten van deelname.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Deelnemer is minimaal 18 jaar oud en woont in Nederland.
 • Begin juni wordt er via de mail contact opgenomen met de winnaars. De tegoedbon wordt dan zo spoedig mogelijk naar jou verzonden, dit kan enkele weken duren. Bij het niet kunnen bereiken van de winnaars, behoudt Binnenstadbedrijf Doetinchem het recht voor om na 5 werkdagen nieuwe winnaars te trekken.
 • Binnenstadbedrijf Doetinchem behoudt zich het recht voor de actie eenzijdig te wijzigen, veranderen of te onderbreken en/of de actievoorwaarden en/of prijzen tijdens de winactie te wijzigen zonder dat Binnenstadbedrijf Doetinchem verplicht is tot vergoeding van schade jegens de deelnemers.
 • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met het delen van je noodzakelijke persoongegevens (naam, e-mailadres, telefoonnummer) zodat Binnenstadbedrijf Doetinchem contact met je kan opnemen indien jouw kassabon wordt uitgeloot. Binnenstadbedrijf Doetinchem zal alle persoonsgegevens die zij verkrijgt in het kader van deze actie vertrouwelijk en conform de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens behandelen. Na het uitloten van de winnaars worden alle kassabonnen met persoongegevens vernietigd.
 • Binnenstadbedrijf Doetinchem zal de persoonlijke gegevens van de winnaars en deelnemers uitsluitend gebruiken voor deze actie en nooit aan derden verstrekken, dan wel verkopen of verhuren.

Spelregels

 1. De deelnemer doet in de actieperiode in één van de deelnemende (fysieke) winkels in de binnenstad een aankoop.
 2. De deelnemer doet automatisch mee zodra deze een aankoop heeft gedaan en de kassabon van deze aankoop in de bonnenbox heeft gedeponeerd.
 3. De deelnemer vult de benodigde contactgegevens (naam, woonplaats, e-mailadres) duidelijk leesbaar op de achterkant van de originele kassabon en naar waarheid in.
 4. De deelnemer gaat akkoord met deze actievoorwaarden
 5. De winnende deelnemers worden eens per week door middel van loting vastgesteld
 6. Begin juni wordt er via de mail contact opgenomen met de winnaars
 7. Bij het niet kunnen bereiken van de winnaar behoudt Binnenstadbedrijf Doetinchem het recht voor om na 5 werkdagen een nieuwe winnaar te trekken
 8. Binnenstadbedrijf Doetinchem mag elke deelnemer diskwalificeren en/of van deelname uitsluiten indien de betreffende deelnemer:
  - op enige wijze in strijd handelt met deze actievoorwaarden (of hiervan bij Binnenstadbedrijf Doetinchem het vermoeden bestaat)
  - onvolledige, onjuiste, of misleidende gegevens verstrekt die in strijd zijn met de wet, of anderzins onrechtmatig handelt jegens Binnenstadbedrijf Doetinchem of derden.

 

EVENEMENTEN

Zó veel te beleven en altijd iets te doen!

UIT Agenda

Uitgaan

Borrelen, eten en stappen. Lekker avondje uit in Doetinchem!

Overzicht horeca