Ontmoetingsplek

Raadhuisstraat & IJsselkade

De binnenstad van Doetinchem is dé plek in de regio om elkaar te ontmoeten. Het hele jaar door is van alles te zien, te doen, te genieten en te beleven. Laat je inspireren door onderstaand overzicht met alle populaire plekken en verborgen parels in ons centrum. Bewoners leren hun stad (opnieuw) kennen en bezoekers vinden hier alle highlights van de Doetinchemse binnenstad. Je reis door Lekker. Doetinchem begint hier! 

Aan de rand van het centrum loopt de Raadhuisstraat en de IJsselkade. Vanaf de Nieuwstad loop je zo de Raadhuisstraat op die zich vervolgens vervolgd als de IJsselkade. Langs deze straten vind je allerlei gezellige winkeltjes en handige functionele retail. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje Kekkedinge of nieuwkomer FemKids, een super hippe en gezellige kinderkledingwinkel. 'Moederbedrijf' FemFashion vind je een aantal meter verder op. Even verderop vind je Banketbakkerij Jolink. Zij wonnen afgelopen jaar de prijs voor Beste Banketbakkerij ijs van Nederland. 

Steek je de Raadhuisstraat over, dan sta je op dinsdag- en zaterdagen op de grootste weekmarkt in de regio. Lekker struinen tussen alle food-, bloemen- en stoffenkramen. De markt in Doetinchem is een begrip in de wijde omgeving. Vanuit de hele regio, tot over de grens met Duitsland, komen elke week vele bezoekers naar het marktplein voor het stadhuis. 

Rondom deze ontmoetingsplek kun je ook nog eens fantastisch dineren. Bij Eterij & Tapperij 't Raedthuys kun je namelijk terecht voor culinaire hoogstandjes of een klassiek (en betaalbaar) driegangen keuzemenu.

Nog meer ontdekken? Check hieronder alle winkels en horecagelegenheden in de Raadhuisstraat en aan IJsselkade.

Horeca en Winkels

De Raad EMC
Bekijken  
DPG Media - De Gelderlander
Bekijken  
Kekkedinge | Stoer wonen & lifestyle
Bekijken  
Vera's Baby Spa
Bekijken  
Shang King
Bekijken  
Easy Running
Bekijken  
FEM fashion Dames & Kids boetiek
Bekijken  
Eterij & Tapperij 't Raedthuys
Bekijken  
Goudinkoop Florin Doetinchem IJsselkade
Bekijken  
Klaas Vaak Bedtextiel
Bekijken  
Kitchen4all Doetinchem
Bekijken  
Cha Ree Thai Massage
Bekijken  
Goudwisselkantoor Doetinchem
Bekijken  
Bibliotheek West Achterhoek
Bekijken  
Randstad Uitzendbureau Doetinchem
Bekijken  
Huis & Hypotheek - Gevana Financieel Advies
Bekijken  
SW Smart Vaping
Bekijken  
Holland & Barrett
Bekijken  
Oogwereld Evers
Bekijken  
Mr Sushi Doetinchem
Bekijken  
Bee Nails & Beauty
Bekijken  
Urbs Coffeebar
Bekijken