Koop(lokaal)avond Doetinchem

26 maart 2020

In deze tijd kunnen we elkaar goed helpen. Door precies hetzelfde uit te geven, maar net even anders. Kooplokaal Doetinchem is een gratis verkoopplatform voor alle ondernemers in Doetinchem. En voor jou een makkelijke manier om gewoon te kunnen bestellen en bezorgd te krijgen. Bijvoorbeeld a.s. vrijdag tijdens koopavond. Help jij mee?

Normaal is vrijdagavond koopavond in Doetinchem. Een avond waarop veel mensen lekker shoppen in de (binnen)stad, een hapje komen eten of een vrijmibo drinken en het weekend inluiden. Maar, nu even niet… Want ook wij blijven zoveel mogelijk thuis en doen mee aan #socialdistancing. We willen namelijk niet dat het coronavirus zich verder verspreidt via winkels en horecagelegenheden in ons mooie Doetinchem.

Koop(lokaal)avond Doetinchem
Om het weekend toch goed te kunnen beginnen, organiseren wij Koop(lokaal)avond Doetinchem. Op Kooplokaal Doetinchem hebben al vele winkels en horecazaken zich verenigd om samen de strijd aan te gaan in deze moeilijke tijd en financiële gevolgen van het sluiten van de horeca – en andere terechte maatregelen – te beperken.

Help mee!
Onze boodschap is duidelijk: houd afstand als je de deur uit gaat, maar liever nog #blijfthuis! Daarom gaan wij helpen vanaf de bank. Op je gemak, zonder daarvoor de deur uit te hoeven. Tijdens Koop(lokaal)avond Doetinchem gaan we doen alsof het een vrijdag is als elke andere. We roepen je op te bestellen bij je favoriete restaurant, online te shoppen bij de fijnste winkels en zo een bijdrage te leveren.

Hoe?

Stap 1: Geef aan dat je naar dit evenement gaat of dat je erin geïnteresseerd bent. Nodig hierna al je vrienden en familie uit om samen online te shoppen of eten te bestellen. Op die manier helpen jullie mee de binnenstad van Doetinchem ook na deze moeilijke periode gezellig, vol winkels en horecagelegenheden te houden.

Stap 2: Ga helemaal los en bestel online via https://www.kooplokaaldoetinchem.nl!

Tot vrijdag!

Contact

Walstraat 72, 7001 BV Doetinchem

0314 - 76 90 09 | info@lkkrdoetinchem.nl